Кабачок із квасолею у сметанному соусі

    

29 Травня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Кабачки - 1 шт.

Квасоля консервована - 1 банка (400 г)

Помідори - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Яйця - 1 шт.

Сметана - 200 г

Сир твердих сортів - 100 г

Олія - 1 ст. ложка

Зелень

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Кабачок і помідор нарізати кубиками, цибулю - півкільцями. Моркву натерти на крупній тертці. З квасолі злити рідину. Сир натерти на тертці.

2У чашу мультиварки влити олію, покласти кабачок, цибулю, моркву та готувати в режимі «Смаження» 15 хвилин.

3Через 15 хвилин в чашу додати нарізаний помідор, квасолю, перець, сіль. Яйце збити зі сметаною та залити овочі.

4За 10 хвилин до закінчення режиму посипати все тертим сиром і дрібно нарізаною зеленню.

00:00