Кабачок із квасолею у сметанному соусі овочеві страви мультиварка 29 Травня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Ingredients Кабачки - 1 шт. Квасоля консервована - 1 банка (400 г) Помідори - 1 шт. Цибуля - 1 шт. Морква - 1 шт. Яйця - 1 шт. Сметана - 200 г Сир твердих сортів - 100 г Олія - 1 ст. ложка Зелень Перець чорний мелений Сіль Directions 1Кабачок і помідор нарізати кубиками, цибулю - півкільцями. Моркву натерти на крупній тертці. З квасолі злити рідину. Сир натерти на тертці. 2У чашу мультиварки влити олію, покласти кабачок, цибулю, моркву та готувати в режимі «Смаження» 15 хвилин. 3Через 15 хвилин в чашу додати нарізаний помідор, квасолю, перець, сіль. Яйце збити зі сметаною та залити овочі. 4За 10 хвилин до закінчення режиму посипати все тертим сиром і дрібно нарізаною зеленню. 00:00