Кальмар фарширований (рисом з яйцями)

    

14 Травня, 2017

Ingredients

Кальмари очищені - 5 тушок

Рис - 150 г

Яйця - 4 шт.

Цибуля - 3 шт.

Томат-пюре - 7 ст. ложок

Зелень петрушки - 1 пучок

Майонез - 200 г

Кетчуп - 3 ст. ложки

Олія

Сіль

Перець

Directions

1Приготувати розсипчастий рис.

2Цибулю дрібно нарізати, спасерувати на олії до м'якої консистенції, додати томат-пюре, продовжити пасерування, поки жир не забарвиться в помаранчевий колір.

3Рис з'єднати з пасерованою цибулею, 2 сирими яйцями і 2 

4подрібненими вареними, рубаною зеленню (залишити гілочки для оформлення), сіллю, перцем, перемішати.

5З кальмара зняти плівку, видалити залишки нутрощів, хітинову пластинку, промити, злегка відбити, наповнити тушки начинкою з рису.

6Обсмажити на олії до золотистого кольору, залити майонезом з додаванням кетчупу та тушкувати до готовності.

7Подавати, поливши соусом, що залишився від тушкування.

00:00