Капкейк молочний з марципановими трояндами
Капкейк молочний з марципановими трояндами

Капкейк молочний з марципановими трояндами

  ,   

27 Серпня, 2018

Яркие украшения кексов (Вкусно. Быстро. Доступно)

Ingredients

Борошно - 2 склянки

Яйця - 4 шт.

Сода гашена - 0,5 ч. ложки

Розпушувач - 0,5 ч. ложки

Cіль

Масло вершкове - 100 г

Молоко топлене - 200 мл

Цукор - 100 г

Ванільний цукор - 4 ст. ложки

Мастика марципанова - рожева, червона та зелена

Помада готова

Барвник харчовий рожевий

ДЛЯ СИРОПУ ДЛЯ ПРОСОЧЕННЯ:

Цукор - 3 ст. ложки

Вода - 1 ст. ложка

Ром / бренді / коньяк - 1 ст. ложка

Directions

1Масло змішати з цукром і нагріти на водяній бані до повного розчинення. Потім збити і по одному ввести яйця.

2Просіяне борошно змішати з сіллю, содою і розпушувачем. По черзі ввести в основну суміш борошно та молоко.

3Кожну формочку наповнити тістом з кондитерського мішечка але лише на три чверті. Випікати капкейки у розігрітій до 180°С духовці 25‑30 хвилин.

4СИРОП: Змішати цукор і ром з гарячою водою до повного розчинення цукру.

5Вийняти капкейки з формочок, просочити сиропом і остудити. Остиглі вироби полити помадою.

6З рожевого та червоного марципанів зробити троянди. Для цього маленькі кульки марципану розкачати й обім'яти по краях пальцями, вийдуть пелюстки, з яких сформувати троянди.

Капкейк молочний з марципановими трояндами

7Розкачати зелений марципан і дуже гострим ножем вирізати листочки, за допомогою зубочистки зробити прожилки.

Капкейк молочний з марципановими трояндами

8Укласти квіти на ледь застиглу помаду, перемежовуючи зеленим листям.

Капкейк молочний з марципановими трояндами

00:00