Капоната

      

19 Червня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Баклажани - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Селера - 3 стебла

Томати у власному соку - 80 г

Маслини без кісточок - 30-40 г

Цукор - 1,5 ст. ложки

Каперси - 1 ст. ложка

Кедрові горішки - 1 ст. ложка

Оливкова олія - 100 мл

Оцет винний - 50 мл

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Баклажан очистити, розрізати навпіл, посолити та залишити на 20 хвилин. Потім промити, просушити паперовим рушником і нарізати на маленькі кубики.

2У чашу мультиварки влити оливкову олію, покласти баклажан, включити режим «Випічка» й обсмажувати до м'якості 10 хвилин. Готовий баклажан покласти в окрему чашу.

3У чаші мультиварки обсмажити дрібно нарізану цибулю, селеру, томати, каперси й очищені горіхи. Готувати в режимі «Випічка» 15 хвилин.

4Потім додати туди баклажан.

5Окремо змішати оцет, цукор, сіль, перець і нагріти на плиті. Влити в овочеву суміш, закрити кришкою, включити режим «Тушкування» та готувати, поки всі овочі не стануть м'якими.

6Остудити та прибрати в холодильник на деякий час.

00:00