Капуста білокачанна тушкована

    

28 Липня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Капуста - 500 г

Масло вершкове - 3 ч. ложки

Молоко - 300 мл

Борошно - 3 ч. ложки

Directions

1Половину невеликого качана свіжої капусти обмити, розібрати на листя і вирізати качан. Листя дрібно порубати і тушкувати в молоці, наполовину розведеному водою.

2Коли капуста стане м'якою, додати масло і, помішуючи, тонкою цівкою всипати борошно. Розмішати до однорідності, проварити 5-7 хвилин і подавати на стіл.

Дієта при гломерулонефриті, оксалатних і уратних каменях, ниркової недостатності

00:00