Карась відварений у сметанному соусі

    

30 Червня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Карась - 300 г

Цибуля ріпчаста - 50 г

Сметана - 70 г

Сухарі мелені - 30 г

Картопля - 200 г

Овочі свіжі - 100 г

Бульйон

Кмин

Сіль

Перець

Зелень

Лавровий лист

Directions

1Великих карасів нарізати навпіл, дрібних відварювати цілими. Підготовлену рибу посолити, викласти в посуд, залити гарячою водою на третину обсягу риби, додати сіль, перець горошком, лавровий лист, кмин, сиру цибулину, букет зелені та варити до готовності.

2У сметану додати рибний бульйон, мелені сухарі, сіль, поставити на вогонь і уварити, весь час помішуючи, до загусання.

3При подачі готову рибу викласти на тарілку, полити соусом, прикрасити гілочками зелені. Як гарнір подати відварну картоплю зі свіжими помідорами, огірками, кабачками.

00:00