Картопля-гармошка закуски духовка 26 Грудня, 2016 Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто Prep: 15 mins Cook: 55 mins Yields: 5-6 порцій Ingredients Картопля - 5-6 шт. Бекон - 5-6 смужок Сіль Перець Directions1Сиру картоплю почистити, зробити надрізи (не доходячи до кінця), з відстанню 1 см.2У надрізи вставити тонко нарізаний бекон.3Картоплю трохи посолити, поперчити, покласти в фольгу, фольгу загорнути. 4Викласти в форму для запікання. Запікати в духовці при температурі 180°С 45-55 хвилин (час приготування залежить від розміру і сорту картоплі).5Готову картоплю посипати зеленню. В якості соусу можна подати сметану. Також до картоплі можна подати овочевий салат.6Якщо не хочеться робити розрізи, можна картоплю обернути смужками бекону. В такому випадку картоплю треба використовувати невелику. 00:00