185 рецептов для здоровья суставов (Еда, которая лечит)
50 000 избранных рецептов для мультиварки
Prep: 15 mins
Cook: 1 hr
Ingredients
Картопля нерозсипчаста - 10 шт. великих
Олія оливкова - 5 ст. ложок
Петрушка або кріп - 1 пучок зелені
Сир твердий - 100 г
Сіль
ДЛЯ МУЛЬТИВАРКИ:
Картопля - 800 г
Cир - 50 г
Олія - 2 ст. ложки
Сіль - 1 ч. ложка
Прованські трави - 1 ч. ложка
Часник сушений - 0,5 ч. ложки
Перець чорний мелений
Directions
1Картоплю очистити і нарізати тонкими кружальцями. Варити близько 5‑6 хвилин. Воду злити і дати картоплі просохнути.
2ЗАПРАВКА: Петрушку нарубати, змішати з оливковою олією і посолити.
3Картоплю викласти на блюдо, трохи полити заправкою. Зверху посипати тертим сиром і прикрасити листочками петрушки.
У МУЛЬТИВАРЦІ:
1Картоплю очистити та нарізати тонкими кружальцями.
2З'єднати в чаші мультиварки картоплю з олією, сіллю, перцем, часником і прованськими травами. Зверху посипати тертим сиром і готувати в режимі «Випічка» 1 годину. Помішувати картоплю кожні 20 хвилин.
Дієта при ревматоїдному артриті з клітковиною (варіант 1)