Картопля печена з сиром (творогом), копченою сьомгою та зеленню

    

9 Липня, 2017

Блюда из творога (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Картопля - 8 шт.

Сир (творог) знежирений - 500 г

Сьомга копчена - 100 г філе

Зелень петрушки - 4 гілочки

Зелень кропу - 4 гілочки

Цибуля зелена - 5 пір'я

Сметана - 0,5 склянки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Картоплю варити 12 хвилин, відвар злити.

2Кожну картоплину загорнути в алюмінієву фольгу, покласти в розігріту духовку на решітку та запікати 30 хвилин.

3Зелень дрібно нарізати, залишивши кілька гілочок для оформлення. Рибу нарізати смужками. Сметану та зелень додати до сиру, посолити та поперчити.

4Розгорнути фольгу та зробити на картоплинах хрестоподібний надріз. Покласти в нього сир із зеленню та скибочки сьомги. Оформити зеленню.

00:00