Каша гречана з грибами (запечена)

  ,   ,

29 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Гриби білі сушені - 20-30 г

Гречана крупа - 1 склянка

Вода - 2,5 склянки

Цибуля - 1 шт.

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Cіль

Directions

1Сушені гриби відварити в підсоленій воді до готовності, відкинути на друшляк і нарізати соломкою.

2Грибний відвар процідити, влити в горщик, довести до кипіння, посолити, покласти туди гриби, підсмажену гречану крупу, розмішати і варити до напівготовності.

3Загуслу кашу поставити в духовку та довести до готовності.

4При подачі в кашу додати обсмажену цибулю.

00:00