Каша гречана з курячими сердечками

  ,     

13 Лютого, 2017

Русская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Курячі сердечка - 200 г

Олія - 3 ст. ложки

Крупа гречана - 1 склянка

Селера - 150 г кореня

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Печериці - 150 г

Перець солодкий - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Бульйон курячий або грибний - 2 склянки

Масло вершкове - 4 ч. ложки

Зелень кропу або петрушки, кінза - 2 ст. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Сердечка цілими обсмажити на частини олії, посолити, поперчити.

2Селеру, гриби, цибулю та солодкий перець нарізати соломкою, часник пропустити через прес.

3Селеру з цибулею обсмажити на олії, додати гриби та солодкий перець, смажити 10 хвилин. Покласти часник, посолити, поперчити.

4У горщики розкласти крупу, потім сердечка та овочі з грибами. Влити гарячий підсолений бульйон, додати вершкове масло. Горщики накрити кришками, поставити в духовку та варити кашу 40-45 хвилин при 180°С.

5При подачі посипати рубаною зеленню.

00:00