Каша гречана пухова

    

5 Липня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Гречана крупа ядриця - 1 склянка

Яйця - 1 шт.

Молоко - 2 склянки

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Directions

1Ядрицю перебрати, відсіяти від борошняного пилу (але не мити), перетерти зі збитими яйцями, розсипати на деку і висушити у попередньо нагрітій духовці, але з вимкненим вогнем.

2Потім залити молоком, заправити олією і варити, як гречану кашу.

3Коли буде готова, посолити, дати охолонути, потім протерти через друшляк і подавати.

Дієта при хронічному пієлонефриті, уратних каменях, хронічному циститі

00:00