Каша манна з апельсинами каші та круп'яні страви духовка 5 Квітня, 2017 300 рецептов. Блюда из духовки Ingredients Молоко - 1 склянка Манна крупа - 2 ст. ложки Масло вершкове - 2 ст. ложки Яйця - 2 шт. Апельсини - цедра + дольки Мед - 1 ст. ложка Directions 1Довести до кипіння молоко, всипати, помішуючи, манну крупу, додати вершкове масло та варити кашу до готовності. 2Охолодити, змішати з яєчними жовтками та збитими в піну білками, додати цедру апельсина та мед. 3Масу викласти у змащену маслом форму, прикрасити дольками апельсина та запікати в духовці 20-30 хвилин. 4Подавати страву гарячою з фруктовим соком. 00:00