Квасоля зі шпинатом у томатному соусі

    ,

24 Квітня, 2018

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Квасоля стручкова - 200 г

Квасоля консервована - 200 г

Шпинат - 150-200 г свіжого або 100 г замороженого

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Помідори (можна консервовані у власному соку) - 500 г

Вода - 250 мл

Коріандр - 1 ч. ложка

Олія оливкова або рослинна для смаження

Сіль

Цукор - 1-2 ч. ложки

Перець мелений

Directions

1Квасолю промити, нарізати на шматочки. Свіжий шпинат вимити, злити надлишки води, відрізати товсті стебла, листя крупно нарізати.

2Змішати шпинат із зеленою квасолею, залити свіжою водою, поставити на маленький вогонь, додати помідори, сіль, цукор, перець. Тушкувати до м'якості, потім розім'яти в пюре.

3Цибулю і часник очистити, дрібно нарізати, тушкувати в рослинній олії, потім змішати з квасолею, шпинатом, посипати насінням коріандру.

00:00