Кекс великодній класичний декорування, солодка випічка Великдень, духовка, святкове 27 Червня, 2018 Яркие украшения кексов (Вкусно. Быстро. Доступно) Ingredients Борошно - 2 склянки Яйця - 2 шт. великих Масло вершкове - 200 г Цукор - 1 склянка Молоко - 500 мл Розпушувач - 1 ст. ложка Коньяк - 50 мл Ванілін - 1 пакет Волоські горіхи рубані - 1 склянка Родзинки без кісточок - 1 склянка Курага рубана - 0,5 склянки Чорнослив рубаний - 0,5 склянки Асорті з кольорових посипок ДЛЯ ГЛАЗУРІ: Яйця - 2 білки Цукрова пудра ванільна - 1 склянка Directions1Сухофрукти на ніч залити коньяком.2Молоко нагріти в посуді з товстими стінками, розчинити в ньому масло та цукор. Довести до кипіння постійно помішуючи, вимкнути.3Борошно змішати з розпушувачем і ваніліном / ванільним цукром. Збити яйця та по'єднати їх з остиглою масляно-молочною сумішшю.4Базову суміш змішати з борошном, горіхами, сухофруктами та швидко замісити тісто.5Форму для випічки змастити маслом. Випікати кекс 1 годину в добре прогрітій духовці при 180°С.6ГЛАЗУР: Збити білки з пудрою до щільних білих піків.7Рясно змастити готовий кекс глазур'ю та посипати різнокольоровими кондитерськими присипками. 00:00