1Масло кімнатної температури розтерти з цукром до пишної білої маси. Не перестаючи розмішувати, вбити по одному яйця, розмішати та влити лимонний сік, в якому попередньо погасити соду, додати цедру.
2Шоколад охолодити в морозилці впродовж 20 хвилин і порубати важким ножем. У масляну суміш додати сіль, просіяне борошно та шматочки шоколаду. Тісто акуратно, але ретельно вимішати дерев'яною ложкою.
3Викласти тісто в форми та випікати в духовці при 180°С близько 50 хвилин.
4Приготувати помаду, розділити її на 2 частини, одну змішати з білим шоколадом, в іншу додати темний.
5Теплі кекси полити помадою. Спочатку шоколадною, потім в центр налити білу, з центру за годинниковою стрілкою швидко розмішати помаду зворотною стороною пензлика або паличкою для китайської їжі.