Кекс «Святковий»
Кекс «Святковий»

Кекс «Святковий»

  ,   ,

18 Серпня, 2018

Яркие украшения кексов (Вкусно. Быстро. Доступно)

Ingredients

Борошно - 2 склянки

Масло вершкове - 200 г

Цукор - 1 склянка

Яйця - 6 шт. великих

Крохмаль картопляний - 50 г

Шоколад - 50 г білого + 50 г молочного

Перли кондитерські сріблясті

ДЛЯ ГЛАЗУРІ:

Цукрова пудра - 200 г

Лимон - 100 мл соку

Directions

1Масло розтерти з цукром до однорідної білої маси. По одному вбити яйця.

2Просіяне борошно та крохмаль кілька разів просіяти, щоб суміш переповнилася киснем.

3Додати борошняну суміш у базову основу та швидко розмішати до однорідного стану.

4Якщо потрібно, форму змастити вершковим маслом. Випікати кекс 50 хвилин при 180°С.

5Готовий кекс вийняти з форми та остудити на решітці.

Кекс «Святковий»

6Остиглий кекс полити глазур'ю та нанести малюнок двома видами шоколаду, розтопленими на водяній бані.

Кекс «Святковий»

7По всьому периметру внутрішнього кільця кексу викласти перлове намисто.

Кекс «Святковий»

00:00