Кекс «Святковий» декорування, солодка випічка духовка, святкове 18 Серпня, 2018 Яркие украшения кексов (Вкусно. Быстро. Доступно) Ingredients Борошно - 2 склянки Масло вершкове - 200 г Цукор - 1 склянка Яйця - 6 шт. великих Крохмаль картопляний - 50 г Шоколад - 50 г білого + 50 г молочного Перли кондитерські сріблясті ДЛЯ ГЛАЗУРІ: Цукрова пудра - 200 г Лимон - 100 мл соку Directions1Масло розтерти з цукром до однорідної білої маси. По одному вбити яйця.2Просіяне борошно та крохмаль кілька разів просіяти, щоб суміш переповнилася киснем.3Додати борошняну суміш у базову основу та швидко розмішати до однорідного стану.4Якщо потрібно, форму змастити вершковим маслом. Випікати кекс 50 хвилин при 180°С.5Готовий кекс вийняти з форми та остудити на решітці.6Остиглий кекс полити глазур'ю та нанести малюнок двома видами шоколаду, розтопленими на водяній бані.7По всьому периметру внутрішнього кільця кексу викласти перлове намисто. 00:00