кекс у формі серця з шоколадною глазур'ю
кекс у формі серця з шоколадною глазур'ю

Кекс «Сюрприз»

    ,

2 Жовтня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 2 склянки

Масло вершкове - 250 г

Сиркова маса солодка - 250 г

Мед - 1 ст. ложка

Згущене молоко з цукром - 1 ст. ложка

Яйця - 1 шт.

Цукати апельсинові - 2 ст. ложки

Волоські горіхи рубані - 0,5 склянки

Сіль

Сода питна - 0,5 ч. ложки

Лимон - 1 ч. ложка соку

ДЛЯ ШОКОЛАДНОЇ ГЛАЗУРІ:

Цукрова пудра - 150 г

Какао-порошок - 2 ст. ложки

Масло вершкове розтоплене - 2 ст. ложки

Вода гаряча - 3 ст. ложки

ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ:

Горіхи - 1 жменя ядер

Цукати апельсинові - 1 ложка

Directions

1Масло ретельно розтерти з сиркової масою до крему, додати яйце, мед, згущене молоко, сіль, соду, сік лимона, ретельно перемішати, потім всипати борошно з горіхами, замісити тісто.

2Форму «сердечко» рясно змастити розм'якшеним маслом, обсипати сухарями або борошном, покласти в неї тісто, заповнюючи форму на три чверті об'єму, та поставити в духовку. Випікати до готовності при 180°C приблизно 40‑45 хвилин.

3Кекс остудити, витягти з форми, залити шоколадною глазур'ю, прикрасити великими красивими ядрами волоського горіха та цукатами.

Дієта при гіпотонії

00:00