Кесадилья з соусом гуакамоле

      ,

1 Квітня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Тортильї - 4 шт.

Курка - 300 г грудки

Сир гауда - 200 г

Помідори - 2 шт.

Цибуля - 1 шт.

Перець болгарський солодкий - 1 шт.

Перець халапеньо маринований - 12 шматочків

Соус чилі солодкий - 4 ч. ложки

Кмин - 0,5 ч. ложки

Паприка сушена - 0,5 ч. ложки

Орегано сушене - 0,5 ч. ложки

Сіль

Олія для смаження та змащування - 10 мл

СОУС ГУАКАМОЛЕ:

Авокадо - 2 шт.

Помідори - 1 шт.

Перець чилі - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Лайм або лимон - 2 ст. ложки соку

Сіль

Directions

1СОУС ГУАКАМОЛЕ: Видалити у очищених авокадо кісточки, вийняти м'якоть, скропити соком лайма. Очистити цибулю, видалити у перцю чилі плодоніжки та насіння, вирізати у помідора плодоніжку. Подрібнити цибулю, перець чилі та помідори в блендері, посолити, заправити соком лайма, перемішати з м'якоттю авокадо.

2Змастити курячу грудку олією, обсмажувати 12-14 хвилин. Перекласти в тарілку, накрити фольгою.

3Видалити у солодкого болгарського перцю плодоніжки та насіння, нашаткувати соломкою, обсмажувати на олії 10-12 хвилин.

4Нарізати курячу грудку, помідори й очищену цибулю кубиками, подрібнити халапеньо, змішати, додати спеції, посолити.

5Змастити тортильї соусом чилі, викласти половину тертого сиру, овочі та залишився сир. Скласти тортильї навпіл, підрум'янити при 180°С.

6Розрізати на 2 частини, подавати з соусом гуакамоле.

00:00