Кетчуп оригінальний

  ,   

31 Травня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Помідори - 1 кг або

Томатна паста - 500 г

Апельсин - 1 шт.

Базилік - 1 пучок листя

Цибуля - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Оливки без кісточок - 3 ст. ложки

Олія оливкова - 3 ст. ложки

Сіль

Directions

1Помідори на 1-2 хвилини опустити в окріп і зняти шкірку. Нарізати помідори та цибулю на невеликі шматочки. Подрібнити базилік, часник та оливки.

2Покласти всі інгредієнти в чашу мультиварки. Додати оливкову олію, сік і нарізану цедру апельсина. Включити режим «Тушкування» на 1,5 години.

3Перекласти кетчуп в стерилізовані банки, закрити кришками. Перевернути банки догори дном, накрити ковдрою і залишити до повного охолодження.

00:00