Кисіль з яблук

  ,   

13 Червня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Яблука свіжі - 300 г або сушені - 100 г

Цукор - 120 г

Крохмаль - 40 г

Лимонна кислота - 1 г

Directions

1Свіжі яблука ретельно промити, нарізати на тонкі скибочки, помістити в посуд, залити гарячою водою і варити 15-20 хвилин.

2Сушені яблука після промивання замочити в гарячій воді на 2 години, після чого варити 30 хвилин.

3Коли яблука розваряться, відвар злити через дрібне сито, а яблука протерти. Пюре з'єднати з відваром, всипати цукор, додати лимонну кислоту, розмішати дерев'яною веселкою і довести до кипіння, влити крохмаль, нагріти до появи пухирців.

4Потім розлити кисіль в порційний посуд і охолодити.

00:00