Кльоцки сирні (творожні) з водяним кресом
Кльоцки сирні (творожні) з водяним кресом

Кльоцки сирні (творожні) з водяним кресом

    

8 Серпня, 2018

LandGenuss Magazin 2016 №2 Marz-April

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Водяний крес - 400 г

Сир (творог) - 500 г

Борошно звичайне для випічки (type 405) - 360 г + трохи більше за необхідності

Сир твердий (наприклад, швейцарський Сбринц) - 80 г

Яйця - 2 шт

Сіль

Перець

Цибуля - 1 шт.

Спаржа зелена - 1 кг

Масло - 2 ст. ложки

Directions

1Вимити водяний крес, обсушити, відірвати листя від стебел. 150 г водяного кресу дрібно нарізати.

2Змішати сир (творог) з борошном, тертим сиром, яйцями та нарізаним водяним кресом, замісити тісто, додати, якщо треба, більше борошна, приправити сіллю та перцем. Сформувати тісто в тонкі рулети та нарізати по діагоналі завширшки 2 см.

3Очистити цибулю та нарізати тонкими скибочками. Промити спаржу, очистити нижню третину, зрізати кінчики, розрізати по діагоналі на завширшки 4 см.

4Кльоцки варити в киплячій підсоленій воді декілька хвилин. Як тільки вони спливуть на поверхню, зняти з вогню і злити.

5Розтопити масло в сковороді, обсмажити цибулю до напівпрозорості. Додати спаржу й обсмажити. Додати кльоцки та обсмажити. Додати решту водяного кресу.

00:00

Nutrition Facts

Calories605 ккал
Protein41 г
Total Fat14 г
Total Carbohydrates76 г