Ковбаса по-тбіліськи

  

19 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Курка - 400 г стегенець

Молоко 2,3% - 120 мл

Часник - 2 зубчики

Свинячі кишки очищені

Хмелі-сунелі - 1 ч. ложка

Розмарин - 1 ч. ложка

Перець чорний мелений - 1 ч. Ложка

Вода

Сіль

Directions

1Промити стегенця, видалити кістки, нарізати м'ясо великими шматками. Подрібнити часник. Посолити м'ясо та додати спеції. Влити молоко, ретельно перемішати руками. Поставити в холодильник на 20 хвилин.

2Свинячі кишки туго перетягнути з одного краю. Начинити кишки готовим фаршем, покласти в чашу мультиварки ковбаски та залити водою. Встановити режим «Варка» на 2 години.

3Після сигналу трохи остудити та подавати в теплому вигляді,

4нарізати кружечками та прикрасити подрібненою зеленню.

00:00