100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)
Prep: 25 mins
Cook: 10 mins
Yields: 6 порцій
Ingredients
Ковбаски сирі - 6 шт.
Сік яблучний - 1,5 склянки
Капуста савойська подрібнена - 3 склянки
Огірки тонко нарізані - 0,5 склянки
Чорниця свіжа - 1/3 склянки
Зелена цибуля нарізана - 3 ст. ложки
Маслянка (пахта) - 1/3 склянки
Майонез легкий - 2 ст. ложки
Петрушка свіжа нарізана - 1 ст. ложка
Кріп свіжий нарізаний - 1 ст. ложка
Часник - 1 маленький зубчик
Сіль - 1/8 ч. ложки
Перець чорний - 1/8  ч. ложки
Булочки - 6 шт.
Directions
1У велику каструлю покласти ковбаски, налити яблучний сік та довести до кипіння; зменшити вогонь. Кип'ятити на повільному вогні під кришкою, перегорнувши один раз, 12 хвилин або доки термометр, вставлений в ковбаски, не покаже 160°F - 71°С.
2САЛАТ: У середній мисці поєднати капусту, огірки, чорницю та зелену цибулю. У невеликій мисці з'єднати маслянку (пахту), легкий майонез, зелень петрушки та кропу, подрібнений часник, сіль і перець та вилити цю суміш на капусту й обережно перемішати.
3Смажити ковбаски без кришки над середнім вогнем 5‑7 хвилин або поки вони не набкдкть коричневого кольору, час від часу перегортаючи.
4Подавати ковбаски у розділених навпіл і підсмажених булочках з салатом з капусти.