Ковбаски з огірково-чорничною шаткованою капустою

  , ,   

27 Серпня, 2017

100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)

  • Prep: 25 mins
  • Cook: 10 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Ковбаски сирі - 6 шт.

Сік яблучний - 1,5 склянки

Капуста савойська подрібнена - 3 склянки

Огірки тонко нарізані - 0,5 склянки

Чорниця свіжа - 1/3 склянки

Зелена цибуля нарізана - 3 ст. ложки

Маслянка (пахта) - 1/3 склянки

Майонез легкий - 2 ст. ложки

Петрушка свіжа нарізана - 1 ст. ложка

Кріп свіжий нарізаний - 1 ст. ложка

Часник - 1 маленький зубчик

Сіль - 1/8 ч. ложки

Перець чорний - 1/8  ч. ложки

Булочки - 6 шт.

Directions

1У велику каструлю покласти ковбаски, налити яблучний сік та довести до кипіння; зменшити вогонь. Кип'ятити на повільному вогні під кришкою, перегорнувши один раз, 12 хвилин або доки термометр, вставлений в ковбаски, не покаже 160°F - 71°С.

2САЛАТ: У середній мисці поєднати капусту, огірки, чорницю та зелену цибулю. У невеликій мисці з'єднати маслянку (пахту), легкий майонез, зелень петрушки та кропу, подрібнений часник, сіль і перець та вилити цю суміш на капусту й обережно перемішати.

3Смажити ковбаски без кришки над середнім вогнем 5‑7 хвилин або поки вони не набкдкть коричневого кольору, час від часу перегортаючи.

4Подавати ковбаски у розділених навпіл і підсмажених булочках з салатом з капусти.

00:00

Nutrition Facts

Serving Size1 ковбаска + 0,75 склянки салату
Calories442 ккал
Sodium1005 мг
Protein20 г
Cholesterol61 мг
Sugar12 г
Total Fat24 г
Saturated Fat9 г
Polyunsaturated Fat1 г
Monounsaturated Fat1 г
Total Carbohydrates36 г
Dietary Fiber2 г