Компот сливовий з вином

  

4 Грудня, 2016

Абрикосы и сливы. Лучшие рецепты домашних заготовок

Ingredients

Сливи - 3 кг

Вода - 750 г

Вино червоне - 750 г

Цукор - 750 г

Кориця - 1 паличка

Гвоздика - 2-3 бутона

Ванілін - на кінчику ножа

Directions

1Підготовлені сливи розрізати навпіл, видалити кісточки. Половинки укласти в банки.

2СИРОП: Вино з'єднати з водою, цукром, ваніліном, корицею та гвоздикою, варити 5 хвилин, охолодити, процідити.

3Сиропом залити сливи, накрити банки стерилізованими бляшаними кришками, пастеризувати при 80°С.

4Банки з компотом закатати, перевернути догори дном, укутати ковдрою та витримати до повного охолодження.

00:00