1БІЛЕ ПАНІРУВАННЯ: з батона зрізати кірки і натерти м'якуш на дрібній тертці так, щоб вийшли крихти. Підсушити на повітрі.
2Велике філе курки добре відбити, надрізати поздовжнє сухожилля і, намагаючись не пошкодити цілісності філе, видалити плівки близько крильної кісточки. На надрізи укласти тонко відбиті шматочки м'якоті птиці, щоб запобігти в подальшому витікання масла. Посолити. На підготовлене філе покласти шматочок замороженого масла, сформоване у вигляді ковбаски. Закрити тонко відбитим малим філе і загорнути краї великого так, щоб вони знаходили один на інший.
3Котлету змочити у збитому яйці, запанірувати в білій паніровці, знову змочити у збитому яйці та запанірувати в сухарях.
4Котлети смажити 7-10 хвилин перед самою подачею у фритюрі, нагрітому до 170°С, потім прогріти в духовці ще 5-7 хвилин.