рибні биточки
рибні биточки

Котлети рибні

    

15 Вересня, 2016

Блюда из духовки (300 рецептов)

Ingredients

Хек, тріска або спинка минтая - 1 кг

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Хліб - 150 г

Олія - ​​100 г

Цукор - 1 ч. ложка

Борошно

Сухарі панірувальні

Перець чорний

Сіль

Directions

1Рибу очистити, вимити, відокремити філе від кісток і пропустити через м'ясорубку разом з прожареним луком і віджатою булкою, приправити цукром, перцем, додати борошна, щоб утворився густий фарш.

2Сформувати котлети, обваляти в панірувальних сухарях, обсмажити в олії до появи золотистої скоринки.

3Покласти котлети в каструлю, залити рибним бульйоном, поставити в духовку на 20 хвилин.

4Подавати з картоплею.

00:00