Кошик з бекону з гарячою начинкою

    

4 Грудня, 2016

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 25 mins

Ingredients

Бекон сирокопчений - 8-12 скибочок (150 г)

Яйця перепелині - 4 шт.

Перець болгарський солодкий - 0,5 шт.

Кінза або петрушка - маленький пучок зелені

Directions

1Вистелити беконом 4 силіконові форми для випічки кексів.

2Видалити у солодкого болгарського перцю плодоніжки, насіння та перегородки, нарізати дрібними кубиками.

3Відокремити зелень від жорстких стебел, дрібно порубати.

4Викласти кубики солодкого болгарського перцю та рубану зелень на скибочки бекону. Вбити в кожну формочку по одному перепелиному яйцю.

5Помістити формочки в розігріту до 200°С духовку, запікати 25 хвилин.

00:00