1Сир натерти на середній тертці, розділити на 4 рівні частини. Кожну частину розплавити на сковороді на середньому вогні до однорідної маси, акуратно зняти лопаткою сирний корж зі сковороди.
24 склянки з товстого скла перевернути догори дном, змастити поверхню маслом і покласти зверху на кожен по сирному коржу, залишити до повного застигання.
3НАЧИНКА: Відварене м'ясо, гриби, очищені огірки та яблуко нарізати тонкими скибочками, листя салату - тонкими смужками. Часник пропустити через прес, зелень дрібно порубати. Підготовлені продукти з'єднати, додати консервований горошок, сіль, перець, заправити майонезом і акуратно перемішати.
4Коли кошики охолонуть, зняти зі склянок і заповнити начинкою.