Крекери з крабовим м’ясом

    

3 Січня, 2017

Вкусные праздники. Готовим в мультиварке (1000 секретов)

Ingredients

Крекери - 20 шт.

Крабове м'ясо - 100 г

Маслини - 10 шт.

Майонез - 3 ст. ложки

Соус табаско - 4 краплі

Лимон - 5 скибочок

Зелень

ДЛЯ СОУСУ ЧИЛІ:

Цукор - 0,25 склянки

Помідори - 250 г

Перець солодкий - 3 шт.

Перець гострий - 1 стручок

Перець червоний мелений - 0,25 ч. ложки

Олія - 0,25 склянки (50 мл)

Цибуля ріпчаста - 200 г

Кориця - 0,25 ч. ложки

Імбир - 1 шт.

Гвоздика

Сіль

Оцет винний - 0,5 склянки

Directions

1СОУС: Помідори, цибулю, солодкий перець, маленький гострий перчик дрібно порубати, покласти в чашу мультиварки, включити режим «Тушкування» на 30 хвилин, готувати в олії, додавши імбир. Потім протерти через сито, додати оцет, цукор, корицю, червоний мелений перець і сіль і тушкувати ще 1,5 години.

2Крабове м'ясо нарізати соломкою, маслини - кільцями. Скибочки лимона розрізати на 4 частини.

3Змішати майонез з соусами чилі або табаско, змастити зверху крекери. Зверху на соус покласти крабове м'ясо. Прикрасити шматочками лимона, маслинами та зеленню.

00:00