Вкусные праздники. Готовим в мультиварке (1000 секретов)
Ingredients
Крекери - 20 шт.
Крабове м'ясо - 100 г
Маслини - 10 шт.
Майонез - 3 ст. ложки
Соус табаско - 4 краплі
Лимон - 5 скибочок
Зелень
ДЛЯ СОУСУ ЧИЛІ:
Цукор - 0,25 склянки
Помідори - 250 г
Перець солодкий - 3 шт.
Перець гострий - 1 стручок
Перець червоний мелений - 0,25 ч. ложки
Олія - 0,25 склянки (50 мл)
Цибуля ріпчаста - 200 г
Кориця - 0,25 ч. ложки
Імбир - 1 шт.
Гвоздика
Сіль
Оцет винний - 0,5 склянки
Directions
1СОУС: Помідори, цибулю, солодкий перець, маленький гострий перчик дрібно порубати, покласти в чашу мультиварки, включити режим «Тушкування» на 30 хвилин, готувати в олії, додавши імбир. Потім протерти через сито, додати оцет, цукор, корицю, червоний мелений перець і сіль і тушкувати ще 1,5 години.
2Крабове м'ясо нарізати соломкою, маслини - кільцями. Скибочки лимона розрізати на 4 частини.
3Змішати майонез з соусами чилі або табаско, змастити зверху крекери. Зверху на соус покласти крабове м'ясо. Прикрасити шматочками лимона, маслинами та зеленню.