100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Сир плавлений - 200 г
Масло вершкове - 20 г
Борошно - 20 г
Молоко - 200 г
Шинка - 100 г
Огірки солоні консервовані
Перець солодкий мелений
Directions
1Зробити соус «Шарлотт» середньої густини з борошна, масла та молока за допомогою підігріву при постійному збиванні.
2Окремо в посуді розтерти масло та з'єднати з остиглим соусом.
3В інший посуд натерти на тертці плавлений сир і додати до нього масло з соусом, щоб крем вийшов ніжним і однорідним. У цю масу додати дуже дрібно нарізані шинку, солоні огірки та заправити все це меленим солодким перцем.