169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)
Ingredients
Сир (творог) бажано з меншою жирністю та сухий - 500 г
Волоські горіхи - 500 г ядер
Сік морквяний - 2‑3 ст. ложки
Сік буряковий - 2‑3 ст. ложки
Часник - 2 зубчики
Кріп - зелень
Петрушка - зелень
Сіль
Directions
1Сир (творог) перетерти або розім'яти виделкою, посолити, додати видавлений через прес часник.
2Сирну масу розділити на 3 частини. В одну додати дрібно нарізані ядра волоських горіхів, нарізану зелень кропу та петрушки. Іншу частину сирної маси забарвити соком буряка, а в третю додати морквяний сік (важливо, щоб сир не став рідким). Кожну з частин сирної маси перемішати до однорідності.
3Сформувати сирні кульки, укласти на блюдо та поставити у холодильник на деякий час.