Курка під майонезом страви з птиці духовка 19 Листопада, 2016 300 рецептов. Блюда из духовки Ingredients Курка молода або курча - 1 тушка (близько 1 кг) Часник - 2 зубчики Сіль Перець чорний мелений Цибуля ріпчаста - 200 г Сир твердий жовтий - 100 г Майонез - 1 банка Жир - 100 г Directions 1Підготувати курку для смаження. Натерти часником, сіллю і розділити на порції. Підсмажити в гарячому жирі до золотистої скоринки. 2Покласти в глибоку жаровню або сковорідку, зверху покласти нарізану кільцями цибулю і натретий на крупній тертці сир. 3Залити все майонезом, поставити в добре прогріту духовку і запікати на помірному вогні до утворення коричневої скоринки. 4Потім майонезну «шапку» проколоти в декількох місцях виделкою і продовжити запікати. Коли майонезна «шапка» опаде, курка готова. 5Подавати з вареною картоплею або будь-яким салатом. 00:00