Курочка по-мисливські страви з птиці італійська кухня 17 Березня, 2017 Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни от Пьемонта до Сицилии Yields: 4 порції Ingredients Курка - 600 г Розмарин - 2 гілочки Часник - 3 зубчики Помідори черрі - 100 г (за бажанням) Томатний соус «пассата» - 500 мл або Томатна паста - 5 ст. ложок Вино біле сухе - 200 мл Олія оливкова extra virgin - 20 мл Перець чорний мелений Сіль Directions 1Почистити часник і нарізати невеликими скибочками. 2Розрізати помідори навпіл. 3Розрізати курку на кілька частин. 4Розігріти в сотейнику оливкову олію, додати часник і розмарин, пасерувати пару хвилин. 5Додати помідори і продовжити готувати суміш ще 5 хвилин на слабкому вогні. 6Викласти в сотейник курку, обсмажити її з усіх боків. 7Влити біле сухе вино і тушкувати ще приблизно 10 хвилин. 8Додати томатний соус (або розведену в 400 мл води томатну пасту), посолити і поперчити. 9Накрити сотейник кришкою і продовжити готувати курку на слабкому вогні ще 45-60 хвилин.Страва з провінції Марке 00:00