Куряче м’ясо з чорносливом

    

7 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 1 hr
  • Cook: 1 hr 40 mins

Ingredients

Курка - 1 кг м'яса (стегна)

Чорнослив без кісточок - 200 г

Морква - 2 шт.

Цибуля - 2 шт.

Часник - 2 зубчики

Сметана - 3 ст. ложки

Томатна паста - 3 ст. ложки

Олія - 2 ст. ложки

Гірчиця - 1,5 ч. ложки

Вода - 150 мл

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Чорнослив промити та замочити у воді на 1 годину.

2Куряче м'ясо нарізати великими шматками. Налити в мультиварку олію та поласти курятину. Включити режим «Випічка» на 15 хвилин.

3Вимити й очистити овочі. Нарізати цибулю та моркву тонкою соломкою. Додати до м'яса подрібнені овочі й обсмажувати все 10 хвилин.

4Розвести у воді гірчицю, томатну пасту, сметану, чорний мелений перець і сіль. Цим соусом залити вміст мультиварки. Включити режим «Тушкування» на 1 годину.

5Дрібно посікти часник. Додати в страву часник і чорнослив, все перемішати і тушкувати ще 15 хвилин.

00:00