Лечо з кмином консервація мультиварка 17 Березня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Ingredients Помідори - 800 г Перець болгарський - 400 г Цибуля - 2 шт. Часник - 2 зубчики Олія - 50 мл Цукор - 2 ст. ложки Сіль - 1 ч. ложка Оцтова есенція - 0,25 ч. ложки Кмин - 1 щіпка Перець чорний мелений - 1 щіпка Directions 1Всі овочі вимити й очистити. Помідори обдати окропом, зняти шкірку, потім подрібнити в блендері. Болгарський перець нарізати невеликими шматочками. Часник пропустити через часникодавилку. Цибулю дрібно нарізати. 2У чашу мультиварки покласти підготовлені овочі, цукор, сіль, масло, спеції. Встановити режим «Тушкування» на 1 годину. 3Після звукового сигналу додати оцтову есенцію та готувати в режимі «Підігрів» 10 хвилин. 4Розкласти лечо по стерилізованих банках, закрити кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження. 00:00