1Розібрати качан салату на листя, дрібно порубати кілька штук. Вимити, обсушити і нарізати гриби скибочками. Дрібно посікти базилік і зелену цибулю.
2Обсмажувати цибулю, гриби, базилік і рубані листя салату на суміші вершкового масла й олії 5 хвилин. Додати розморожені креветки, обсмажувати ще 5-7 хвилин.
3Видалити у помідорів плодоніжки, надрізати хрест на хрест, помістити в окріп на 2-3 хвилини. Зняти шкірку, нарізати дрібними кубиками. Промити рисову крупу. Відварювати рис у киплячій підсоленій воді 15-20 хвилин.
4З'єднати помідори і варений рис зі смаженими продуктами, заправити гостро-солодким соусом, перемішати.
5Викласти начинку на салатні листя, згорнути рулетики.