лобіо
лобіо

Лобіо з корицею і гвоздикою

    

15 Вересня, 2016

365 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Квасоля - 300 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Олія рослинна - 150 мл

Кінза - 2 гілочки

Гвоздика - 1 ч. ложка

Кориця мелена - 1 ч. ложка

Сіль

Directions

1Квасолю відварити і відкинути на друшляк.

2Цибулю подрібнити і тушкувати на олії, додати квасолю і тушкувати ще 10 хвилин.

3Відвар з-під квасолі посолити, додати корицю і гвоздику і залити цією сумішшю фасоль.

4Блюдо, кип'ятити 2 хвилини, квасолю розім'яти ложкою і додати дрібно нарізану зелень кінзи.

00:00