Локшина по-креольськи макаронні вироби 28 Квітня, 2017 Блюда с фасолью (Семь поварят) Cook: 50 mins Yields: 6 порцій Ingredients Локшина або вермішель - 200 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Олія - 3 ст. ложки Помідори - 4 шт. Квасоля стручкова - 100 г Сир твердий - 100 г Зелень петрушки рубана - 2 ст. ложки Базилік рубаний - 1 ст. ложка Перець чорний - 3-4 горошини Перець червоний мелений Сіль Directions 1Цибулю дрібно порубати, разом з чорним перцем обсмажувати на олії 5 хвилин. 2Додати очищені від шкірки помідори, нарізану шматочками квасолю, зелень петрушки, базилік, посолити, поперчити, готувати під кришкою 15 хвилин. Чорний перець вийняти. 3Влити трохи води, додати локшину, варити її 15 хвилин на середньому вогні, помішуючи, не накриваючи кришкою. 4При подачі посипати локшину тертим сиром. 00:00