Мандаринові зірки десерти Новий рік, святкове 30 Липня, 2018 Приусадебное хозяйство 2018 №1 Ingredients Мандаринові шкірки засушені - від 15 мандаринів Цукрова пудра ДЛЯ СИРОПУ: Цукор - 1,5 склянки Вода - 1 склянка Directions 1Залити шкірки холодною водою, після закипання варити 5 хвилин на середньому вогні і злити воду. 2Знову залити холодною водою і довести до кипіння. Зняти з плити, відкинути на друшляк і дати охолонути. 3Нарізати проварені мандаринові шкірки соломкою або у формі зірок. 4СИРОП: Довести до кипіння воду з цукром. 5Після закипання акуратно занурити в сироп шкірки, дати закипіти і варити на маленькому вогні 30 хвилин. 6Додати вогонь і варити ще хвилин 5, періодично помішуючи. 7Відкинути цукати на друшляк і дати стекти сиропу (його можна використовувати до млинців або сирників). 8Розкласти цукати на тарілку або піднос і дати просохнути (~ 24 години). 9Посипати цукровою пудрою. 00:00