Манти

  ,   

8 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 200 г

Яйця - 1 шт.

Олія - 1 ч. ложка

Сіль

Вода - 50 мл

ДЛЯ ФАРШУ:

Свинина - 500 г

Яловичина - 500 г

Цибуля - 2 шт.

Перець чорний мелений

Cоль

Directions

1Змішати пшеничне борошно з яйцем, водою та сіллю. Замісити тісто.

2М'ясо подрібнити за допомогою м'ясорубки разом з очищеною цибулею. Додати в фарш чорний мелений перець і сіль, перемішати.

3Розкачати тісто та нарізати на шматки. Покласти на шматочки тіста фарш, защипнути краї.

4На дно мультиварки налити трохи води. Змастити олією кошик для варіння на пару та поласти в неї манти. Включити режим «Варка на пару» на 50 хвилин.

00:00