Маринад Фахіта
Маринад Фахіта

Маринад Фахіта без жиру

    

31 Липня, 2018

500 Low Cholesterol Recipes

  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Оцет винний - 60 мл / 0,25 склянки

Вустерширський соус - 30 мл / 2 ст. ложки

Лимон - 30 мл / 2 ст. ложки соку

Лайм - 30 мл / 2 ст. ложки соку

Перець чорний - 1 г / 0,5 ч. ложки

Кінза - 4 г / 1 ст. ложка

Кмин - 7 г / 1 ст. ложка

Часниковий порошок - 3 г / 1 ч. ложка

Орегано сушений - 1 г / 1 ч. ложка

Directions

1Змішати інгредієнти разом і використовувати для маринування яловичини або курятини як мінімум на 6 годин або протягом ночі.

2Потім м'ясо підсмажити на грилі та тонко нарізати для легких фахітас.

11 мг фосфору;
11 мг кальцію;
1 мг заліза;
47 МО вітаміну А;
0 мг АТФ вітаміну Е;
10 мг вітаміну С;
15 г води

00:00

Nutrition Facts

Calories11 калорій (15% від жиру, 12% від білка, 73% від вуглеводів)
Sodium39 мг
Potassium65 мг
Protein0 г
Cholesterol0 г
Sugar0 г
Total Fat0 г
Saturated Fat0 г
Polyunsaturated Fat0 г
Monounsaturated Fat0 г
Total Carbohydrates2 г
Dietary Fiber0 г