Мармелад зі слив з апельсиновими скоринками

  

1 Лютого, 2017

Абрикосы и сливы. Лучшие рецепты домашних заготовок

Ingredients

Сливи - 10 кг

Цукор - 10 кг

Вода - 3 склянки

Скоринки 2-3 апельсинів

Directions

1Підготовлені сливи розрізати навпіл, видалити кісточки.

2Половинки припустити, додавши воду, потім гарячими протерти через сито.

3Апельсинові скоринки (свіжі або сушені) нарізати шматочками, додати до сливового пюре та варити, поки воно не загусне.

4Всипати цукор. Помішуючи, варити до готовності (за ложкою має залишатися борозенка). Занадто довго варити мармелад не слід.

5Готовий гарячий мармелад розкласти в банки та закрити поліетиленовими кришками.

6Зберігати в темному прохолодному місці.

00:00