Млинниця з м’ясом

  ,   

23 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

МЛИНЦІ:

Борошно - 200 г

Яйця - 3 шт.

Молоко - 3,5 склянки

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Лимон - 0,5 шт. (цедра)

Масло вершкове - 1 ст. ложка

ФАРШ:

Цибуля - 1 шт.

Олія - 2 ст. ложки

М'ясний фарш - 400 г

Яйця - 3 шт.

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Вино міцне (за бажанням) - 1 маленька чарка

Сіль

Перець

Directions

МЛИНЦІ:

1Сильно збити яйця сіллю, додати цукор, 1,5 склянки молока, натерту лимонну цедру та борошно. Все добре розмішати і розвести 2 склянками молока, вливаючи його поступово. Якщо тісто буде дуже рідким, додати трохи борошна, якщо густим, то - молока.

2На маленьку сковороду покласти трохи олії і спекти тонкі млинці, підсмаживши їх з двох боків.

ФАРШ:

1Підсмажити дрібно порубану цибулину з олією, додати сирий м'ясний фарш, припустити на вогні, зняти, покласти нарізані круті яйця, сіль, перець, влити розтоплене вершкове масло, при бажанні - міцного вина, розмішати.

МЛИННИЦЯ:

1Каструлю або форму змастити маслом, посипати сухарями, вистелити дно та боки млинцями, покласти ряд фаршу, прикрити млинцем, потім - знову фарш, потім - млинець, і так доверху, накрити млинцем, змастити маслом, поставити в духовку.

2Коли підрум'яниться, вийняти, викласти на блюдо, перекинувши форму догори дном, і подати гарячим.

00:00