млинці
млинці

Млинці гречані на воді

  

26 Вересня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

О блинах

Ingredients

Мука гречана - 4 склянки

Вода - 0,8 л / 1 склянка холодної + 3,5 склянки гарячої

Дріжджі - 25 г

Цукор - 1 ч. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Олія соняшникова - 0,5 склянки для смаження

Directions

ВАРІАНТ 1:

1Просіяти гречане борошно.

2Третину борошна розвести 0,6 л теплої води з розчиненими в ній дріжджами. Ретельно вимісити і поставити опару в тепле місце, накривши рушником.

3Коли тісто підніметься, додати решту борошна, сіль, цукор, вибити дерев'яною лопаткою протягом години і дати ще раз піднятися.

4Потім влити 0,2 л окропу, знову вимісити тісто і, коли воно підніметься в третій раз, спекти млинці.

ВАРІАНТ 2:

11 склянку холодної воду розвести з 1 склянкою борошна та заварити це тісто гарячою водою, розмішати, остудити, додати дріжджі, дати підійти.

2Додати решту борошна, цукор, сіль, дати підійти та пекти млинці.

00:00