Приправа для смаження м'яса (суміш мелених перців і меленого коріандру) - 1 ч. ложка
Сіль
ДЛЯ ПОДАЧІ:
Сметана
Directions
1Всипати борошно в тепле молоко (35‑40°С) з розчиненими сіллю, цукром і розім'ятими в ньому дріжджами. Перемішати до однорідності. Додати яйце і топлене масло, перемішати. Залишити тісто на 1,5 години в теплому місці. Перемішати.
2Нарізати свинину брусочками, очищену цибулю - тонкими півкільцями. З'єднати свинину з цибулею, додати спеції та сіль. Обім'яти, щоб цибуля виділила сік.
3Смажити млинці на розпеченій олії до золотистого кольору, викладаючи для кожного млинця по ложці тіста і припічки.