Млинці з овочами млинці, оладки, сирники 17 Жовтня, 2016 Блины и блинчики (Семь поварят) Cook: 40 mins Yields: 2 порції Ingredients Борошно пшеничне - 5 ст. ложок Молоко - 250 г Яйця - 3 шт. Олія - 1,5 ст. ложки Сіль НАЧИНКА: Свинина - 300 г м'якоті Кукурудза консервована - 200 г Квасоля консервована - 200 г Сметана - 50 г Часник - 2 зубчики Цибуля ріпчаста - 1 шт. Олія - 1,5 ст. ложки Кетчуп - 1 ст. ложка Помідори - 2 шт. Сіль Перець червоний мелений Зелень для оформлення Directions 1Збити яйця з молоком, сіллю і борошном. На розпеченій змащеній олією сковороді спекти 8 млинців, поставити їх в теплі місце. 2Свинину дрібно нарізати, посолити, поперчити, обсмажити в олії, додати подрібнені цибулю і часник і смажити все разом ще кілька хвилин. 3Готове м'ясо з'єднати з кукурудзою, квасолею, кетчупом, дрібно нарізаними помідорами, сметаною і прогріти при помішуванні. 4Начинку розкласти на млинці і згорнути їх навпіл. 5При подачі оформити зеленню. 00:00