1НАЧИНКА: Розпарити родзинки, змішати з сиром (творогом) і вершками, ретельно перемішати, додати 2 ст. ложки цукру та мускатний горіх.
2МЛИНЦЕВЕ ТІСТО: Розтопити на водяній бані вершкове масло. Додати яйця, посолити, влити воду тонким струменем. Вмішати муку. Додати ванілін.
3Нагріти олію в чаші мультиварки в режимі «Підігрів». Невелику кількість млинцевого тіста зачерпнути ополовником і вилити в чашу мультиварки. Змінити режим на «Смаження». Обсмажувати по 3 хвилини з кожного боку.
4На кожен готовий млинець викласти по 1 ст. ложці сирної начинки та скрутити млинець у вигляді конверта.
5Викласти конвертики в чашу мультиварки, додати трохи вершкового масла, поміняти режим на «Тушкування» на 15 хвилин.