Млинці овочеві з начинкою
млинці, оладки, сирники лікувальне харчування
21 Жовтня, 2017
171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
ДЛЯ МЛИНЦІВ:
Кабачки терті - 1 склянка
Морква терта - 0,5 склянки
Яйця - 4 шт.
Молоко - 260 мл
Борошно - 100 г
Сир тертий - 5 ст. ложок
Сіль
Перець чорний мелений
Олія - 1 ст. ложка
ДЛЯ ОЧЕВОЇ НАЧИНКИ:
Брокколі - 160 г
Шпинат - 70 г
Петрушка - 1 невеликий пучок
Сіль
Сир - 40 г
Масло вершкове - 0,5 ст. ложки
ДЛЯ М'ЯСНОЇ НАЧИНКИ:
Птиця - 150 г відвареного м'яса
Цибуля порей - 1 шт.
Сіль
Перець чорний мелений
Сир - 40 г
Олія для смаження
ДЛЯ РИБНОЇ НАЧИНКИ:
Риба біла - 1 філе
Кабачки - 50 г
Цибуля порей - 1 шт.
Сіль
Перець чорний мелений
Лавровий лист - 1 шт.
Рис сухий - 4 ст. ложки
Каррі - 0,5 ст. ложки
Сир - 40 г
Олія для смаження
Directions
МЛИНЦІ:
1В окремій ємності з'єднати яйця, сіль, мелений чорний перець, збити вінчиком, потім додати натерті овочі, сир, перемішати. Поступово всипати борошно та перемішати, щоб не було грудок. Після повільно влити молоко і ретельно розмішати, додати олію, знову перемішати.
2Ополоником влити тісто на сковороду, розподіляючи його рівномірно по всій поверхні. Обсмажити млинець з двох боків до рум'яного кольору.
НАЧИНКИ:
1ОВОЧЕВА НАЧИНКА: Кабачок очистити від шкірки та серцевини, натерти на дрібній тертці, щоб кількість натертого кабачка становила 1 склянку. Моркву очистити, вимити, натерти на дрібній тертці; кількість моркви - 0,5 склянки. Змішати моркву і кабачок. Сир натерти на дрібній тертці. Брокколі відварювати в підсоленій воді 5 хвилин, подрібнити на шматочки. Петрушку вимити, обсушити й подрібнити. Шпинат вимити, припустити на сковороді з вершковим маслом, потім нарізати. Всі компоненти перемішати.
2М'ЯСНА НАЧИНКА: Цибулю порей нарізати кільцями. Розігріти в сковороді олію, тушкувати цибулю до м'якості. Відварене м'ясо нарізати, додати до цибулі, готувати кілька хвилин, помішуючи, посолити, поперчити за смаком, з'єднати з натертим сиром.
3РИБНА НАЧИНКА: Рибне філе відварювати 10‑15 хвилин в підсоленій воді з додаванням лаврового листа. Готове філе розділити на дрібні шматочки. Цибулю порей нарізати кільцями. Кабачок очистити від шкірки, серцевини, натерти на крупній тертці. У сковороді розігріти олію, покласти цибулю, обсмажити, потім додати кабачок, посолити, поперчити. Помішуючи, готувати до м'якості кабачка. Рис відварити з додаванням солі та каррі до готовності. Змішати рибу з овочами, натертим сиром і рисом.
МЛИНЦІ ФАРШИРОВАНІ:
1Нафарширувати млинці начинкою, викласти у жаростійку форму та поставити в розігріту до 190°C духовку на 10‑15 хвилин.
Дієта для підвищення імунітету