Морозиво карамельне десерти 28 Серпня, 2018 17 рецептів Юлії Висоцької. Страви з молочних продуктів (Домашня колекція СТБ) Cook: 6 hrs 30 mins Yields: 8 порцій Ingredients Вершки - 1200 мл Цукор - 270 г Яйця - 8 жовтків Вода - 50 мл Directions 1Жовтки збити з 150 г цукру, потім, продовжуючи збивати, влити 200 мл вершків. 2Решту вершків налити в каструлю, довести до кипіння і одразу зняти з вогню. 3Гарячі вершки з'єднати зі збитими жовтками та перемішати. 4Поставити на невеликий вогонь і, помішуючи, довести до кипіння. Зняти з вогню в момент закипання. 5У велику сковороду всипати 120 г цукру, змочити його водою, поставити на вогонь і зварити карамель. 6Карамель потрібно попередньо охолодити, інакше жовтки можуть згорнутися. Додати карамель у вершки, перемішати, влити в контейнер з кришкою. 7Поставити в морозилку на 6‑8 годин. Перемішувати морозиво щогодини дерев'яною ложкою. Можна використовувати машинку для приготування морозива. 00:00